Kars Devlet Tiyatrosu Kafkas Sahnesi için çalışmalar başlıyor
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars’ta kültür ve sanat hayatına önemli katkı sunacak Kars Devlet Tiyatrosu Kafkas Sahnesi’nin kurulması için çalışmalara başlanması yönünde karar alındığını açıkladı.
Milletvekili Çalkın, Kars Valisi Ziya Polat ile birlikte Karslı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve kurum yetkilileriyle bir araya geldi.
Gerçekleştirilen görüşmede, Kars Devlet Tiyatrosu Kafkas Sahnesi’nin en kısa sürede kurulması için atılacak adımlar değerlendirildi. Yeni sahnenin hayata geçirilmesiyle Kars’ın tiyatro gösterileri, turneler ve çeşitli sanat etkinlikleri açısından bölgenin önemli kültür merkezlerinden biri hâline gelmesi hedefleniyor.
Çalkın, “Kars’ımızı her alanda bir sanat ve medeniyet şehri yapmaya kararlıyız. Genel Müdürümüz Tamer Karadağlı’ya destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Ankara’da narkotik operasyonunda 614 bin sentetik ecza ele geçirildi

Fon soruşturmasında Ertan Aydın’a yakalama kararı

ABP GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN’DAN İSTANBUL’DA MARİNA DİŞ’E ANLAMLI ZİY…

Kahramanmaraş’ta 16 yıl önce bulunan bebeğin ölümüne ilişkin cinayet ay…

AİLEM Engelsiz İletişim Merkezi 335 bin 288 çağrıya destek sağladı
