Kağızman TOKİ’de çalışmalar aralıksız sürüyor
Kağızman’da yapımı devam eden TOKİ konutlarında çalışmalar aralıksız sürüyor. Kentte depreme dayanıklı ve modern yaşam alanlarının oluşturulması amacıyla yürütülen projede gelinen son durum yerinde incelendi.
KARS - BHA
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, Kağızman Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Semih Cembekli ile birlikte Kağızman TOKİ konutlarını ziyaret etti.

Heyet, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden projenin son durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, şehirlerde depreme dayanıklı ve modern konutlar inşa etmeye devam ettiklerini belirterek, tamamlanacak TOKİ konutlarının Kağızman’a hayırlı olmasını diledi.

Kağızman TOKİ projesinin tamamlanmasıyla birlikte ilçede modern, güvenli ve nitelikli yaşam alanlarının vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Milletvekili Adem Çalkın Susuz’da karşılandı: 7 kilometrelik köy yolu t…

CHP’nin 103. kuruluş yıl dönümünde Kars’tan Anıtkabir’e katılım

Anahtar Parti Heyeti Kars’a geliyor: Esnaf ve STK’larla bir araya gelec…

Tedavi edilen kuşlar doğaya bırakıldı

Kars’ta TÜFİS çalışmaları sahada sürüyor
