MUSTAFA MELİH TARLACI, ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ NEVŞEHİR İL BAŞKANI OLDU
BEDRİ YALÇIN’DAN NEVŞEHİR’E YENİ ATAMA: “ŞEHRİMİZDE TEŞKİLATLANMA VE SAHADA ÇALIŞMA ZAMANI”
ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Nevşehir İl Başkanlığı görevine Mustafa Melih Tarlacı’nın atandığını açıkladı.

19 Eylül 2026 tarihli mazbata ile gerçekleştirilen atama kapsamında Mustafa Melih Tarlacı, Anadolu Birliği Partisi Nevşehir İl Başkanı olarak görevlendirildi. Tarlacı’ya Nevşehir il teşkilatını kurma, ilçe başkanlarını atama, ilçe teşkilatlarının kuruluş çalışmalarını yürütme, kongreleri gerçekleştirme ve resmi kurumlarla gerekli işlemleri yürütme konusunda yetki verildi.
NEVŞEHİR’DE YENİ BİR TEŞKİLATLANMA DÖNEMİ
ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın’ın öncülüğünde Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Anadolu Birliği Partisi, Nevşehir’de de yeni bir yapılanma sürecine giriyor.
Yeni İl Başkanı Mustafa Melih Tarlacı’nın, kentte farklı alanlarda edindiği deneyimlerini siyasi teşkilatlanma çalışmalarına yansıtması hedefleniyor.
Tarlacı’nın eğitim, medya, bilişim, girişimcilik ve sivil toplum alanlarındaki çalışmaları, Nevşehir’de farklı kesimlerle iletişim kurabilecek bir teşkilat yapısının oluşturulması açısından önem taşıyor.

MUSTAFA MELİH TARLACI KİMDİR?
Kapadokya bölgesinde yaşayan Mustafa Melih Tarlacı, uzun yıllardır eğitimden medyaya, bilişimden girişimciliğe ve sivil toplum çalışmalarına kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren bir isim olarak öne çıkıyor.
Eğitim alanında çeşitli kurumlarda bilgisayar öğretmenliği yapan Tarlacı, gençlerin meslek seçimleri konusunda bilinçlenmesine yönelik çalışmalarda da bulundu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olarak “Kendimi Tanıyorum, Mesleğimi Seçiyorum” projesi kapsamında öğrencilere yönelik konferanslar düzenledi.
MEDYA VE YAYINCILIKTA YILLARA DAYANAN DENEYİM
Mustafa Melih Tarlacı’nın çalışma alanlarından biri de medya ve yayıncılık oldu.
Radyo Kapadokya’nın kurucusu ve Keyf FM’in sahibi olarak bölge radyo yayıncılığında faaliyet gösteren Tarlacı, aynı zamanda Promiks Prodüksiyon ile medya prodüksiyon alanında çalışmalar yürüttü.
Tarlacı ayrıca RATEM kurucu üyeleri arasında yer aldı.
Bunun yanı sıra Kapadokya.cc, Kapadokyapost.com ve Kapadokyamedya.com.tr gibi haber platformlarının sahibi olarak Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin medya ve iletişim hayatında aktif görev üstlendi.
GİRİŞİMCİLİK VE TEKNOLOJİ ALANINDA DA ÇALIŞMALAR YÜRÜTTÜ
Tarlacı’nın faaliyetleri yalnızca medya ile sınırlı kalmadı.
Kapadokya Teknopark bünyesindeki Sera Kapadokya Kuluçka Merkezi ile yürüttüğü iş birlikleriyle Nevşehir’de girişimcilik kültürünün gelişmesine katkı sağlamaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.
Bilişim sektöründe ise Bilişim Bilgisayar ortağı olarak faaliyet gösteren Tarlacı, aynı zamanda SMUP Nevşehir İl Temsilcisi olarak bilişim alanındaki çalışmalarını sürdürdü.
SİVİL TOPLUMDA DA AKTİF GÖREVLER
Mustafa Melih Tarlacı’nın geçmişinde çeşitli sivil toplum görevleri de bulunuyor.
JCI Kapadokya’nın kurucu başkanı ve senatörü, Kapadokya Rotary Kulübü’nün kurucu başkanı olarak görev yapan Tarlacı, ayrıca Avanos Eğitim ve Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalar gerçekleştirdi.
Tarlacı’nın görev aldığı yapılar arasında Nevşehir Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu Üyeliği ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği de bulunuyor.
BEDRİ YALÇIN: “NEVŞEHİR’DE GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT İNŞA EDECEĞİZ”
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Mustafa Melih Tarlacı’ya verilen mazbata ile birlikte Nevşehir’de teşkilatlanma çalışmalarının resmen başladığını ortaya koydu.
ABP’nin teşkilat anlayışında il başkanlıkları yalnızca bir makam olarak değil, sahada çalışan, vatandaşla doğrudan iletişim kuran ve ilçelerde örgütlenen siyasi yapının temel noktaları olarak değerlendiriliyor.
Bu kapsamda Mustafa Melih Tarlacı’nın önümüzdeki süreçte Nevşehir merkez başta olmak üzere ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.
İlçe başkanlarının belirlenmesi, teşkilatların oluşturulması ve kongre süreçlerinin tamamlanmasıyla birlikte ABP’nin Nevşehir’de daha geniş bir teşkilat ağı oluşturması hedefleniyor.

“HALK KONUŞACAK, BEDRİ DİNLEYECEK” ANLAYIŞIYLA SAHADA
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, siyasi çalışmalarında vatandaşın doğrudan dinlenmesi ve teşkilatların sahada aktif olması gerektiğini vurgulayan bir anlayışı öne çıkarıyor.
Nevşehir İl Başkanlığına getirilen Mustafa Melih Tarlacı’nın da eğitim, medya, bilişim, girişimcilik ve sivil toplum alanlarında oluşturduğu çevre ve deneyimini siyasi teşkilatlanma çalışmalarına taşıması bekleniyor.
ABP NEVŞEHİR’DE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR.
İl Başkanı Mustafa Melih Tarlacı’ya verilen yetkiyle birlikte Nevşehir’in merkezinden ilçelerine kadar yeni bir teşkilatlanma süreci başlıyor.
Genel Başkan Bedri Yalçın’ın liderliğinde Anadolu Birliği Partisi, teşkilatlarını büyütme ve Türkiye’nin farklı bölgelerinde örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor.
Nevşehir’de ise bu sürecin başındaki isim Mustafa Melih Tarlacı olacak.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizi incitecek hiçbir girişime müsaade …

Gaziler Günü’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan mesaj

Kars’ta şehitler ve gaziler için Mevlid-i Şerif okutuldu

Vali Polat ve Milletvekili Çalkın, şehit aileleri ve gazilerle bir aray…

Kars’ta “Kahramanlarla Kardeşlik Yolunda” yürüyüşü düzenlendi
