Jandarmadan 16 ilde DEAŞ operasyonu: 51 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanlığı, 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 51 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
ANKARA - BHA
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıklarınca DEAŞ'a yönelik operasyonlar gerçekleştirildi.
Adana, Adıyaman, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Gaziantep, Iğdır, Kayseri, Mardin, Mersin, Nevşehir, Sinop, Şanlıurfa ve Zonguldak'ta düzenlenen operasyonlarda 51 şüpheli yakalandı.
Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin; DEAŞ terör örgütüne üye oldukları, terör örgütüyle iltisaklı kişiler ve sözde yardım kuruluşları aracılığıyla örgüte finans sağladıkları ve sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edildi.
İçişleri Bakanlığı açıklamasında, operasyonlarda görev alan Jandarma, TEM Daire Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları ile emeği geçenlere teşekkür edildi.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

MHP Lideri Bahçeli’den Türk dünyası mesajı

RTÜK’ten yayın kuruluşlarına dolandırıcılık uyarısı

Altın Portakal’da çocuklar için özel film kuşağı

16. Antalya Kitap Fuarı'nı 1 Milyon 173 Bin 627 Kişi Ziyaret Etti

Cüneyd Altıparmak yazdı: Çocuklar için sosyal medyada yeni dönem, sigar…
