Maltepe’de enkazdan çıkarılanların sayısı 11’e yükseldi
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İstanbul Maltepe’de çöken binanın enkazında yürütülen arama kurtarma çalışmalarında 11 kişinin çıkarıldığını, bir kişinin ise hayatını kaybettiğini açıkladı. Enkaz altında olduğu değerlendirilen 3 kişiye ulaşmak için çalışmalar sürüyor.
İSTANBUL - BHA
İstanbul’un Maltepe ilçesinde çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada enkazdan çıkarılan vatandaşların sayısının 11’e yükseldiğini bildirdi.
Çiftçi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“MALTEPE’DE ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
İstanbul Maltepe’de yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonucunda enkazdan çıkarılan vatandaşlarımızın sayısı 11’e yükseldi.
Maalesef vatandaşlarımızdan biri hayatını kaybetti. Vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.
Enkaz altında olduğu değerlendirilen 3 vatandaşımıza ulaşmak için ekiplerimiz tüm imkânlarıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Temennimiz, enkaz altında bulunan vatandaşlarımıza en kısa sürede ulaşılması ve çalışmaların sevindirici haberlerle sonuçlanmasıdır.”
Ekiplerin enkazdaki arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
TÜRKİYE kategorisindeki diğer haberler

Beypazarı’nda samanlık yangını: Saman balyaları zarar gördü

Kars Kent Müzesi için tarihi ve kültürel materyaller masaya yatırıldı

Coğrafi işaretli Kağızman Uzun Elması’nda hasat zamanı

Sarıkamış off-road tutkunlarını bekliyor

Fındık bölgesinde ceviz üretmeyi başardı: 1,5 ton ürün bekliyor
