ZORLU SÜREÇTE İHTİYAÇ SAHİPLERİ UNUTULMADI.

 

11 Mayıs 2020
ZORLU SÜREÇTE İHTİYAÇ SAHİPLERİ UNUTULMADI.

 

      Merkezi Antalya İl’i Muratpaşa  İlçesi Doğuyaka mahallesi (ASSİM) Abdullah Sevimçok İnavosyon Merkezinde bulunan,  (UTEF) Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu ve Federasyona bağlı bulunan Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umutışığı Derneği Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere faydalı olabilmek amacıyla gıda bankası kurdu. Bir markette olması gereken tüm gıdaların bulunduğu gıda markette ihtiyaç sahiplerine bir ay yetecek gıda paketi dağıtmaya devam ediliyor.
    UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan gıda paketini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını söyledi. Bu yardımları hayırseverlerin  katkılarıyla  gerçekleştirdiklerini belirten Kaçar, dağıtılan ramazan paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere T.C. Kimlik numarası ve imza karşılığı teslimi ile ulaştırıldığını ifade etti.

     UTEF Genel Başkan Yardımcısı ve Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umutışığı Dernek Başkanı Güldane Kaya ise konuşmasında: Federasyon ve Derneğimiz olarak   Sosyal Yardımlaşmadaki amacımız fakir, yardıma muhtaç ailelerimizin gıda ihtiyaçlarını karşılayarak hak sahibi ailelerimize ekonomik rahatlama sağlamaktır. Ramazan dolayısıyla Kendi imkânlarımız ve çok değerli hayırseverlerimizin destekleriyle birlikte erzak paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine teslim ediyoruz. Hayırseverlerimizden ricam empati kurmaları ve ihtiyaçlı vatandaşların ihtiyaçlarını biran önce giderebilmeleri için Ramazan ayının sonunu beklememek gerekiyor diye düşünüyorum, bu dünyanın tapusu hiç kimseye kalmayacak sevgili dostlar, ne verirsek elimizle o gidecek bizimle… içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte hedefimiz bin Aile’nin evine erzak paketi teslim etmek. Allah’ın izni vatandaşlarımızın da yardım desteğiyle bu hedefimizi hep birlikte gerçekleştireceğimize eminim. Gerektiği yerde ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar gidip erzak paketlerini teslim ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bizlere destek olan hayırsever Vatandaşlarımızdan ALLAH RAZI OLSUN... Bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için siz de geç kalmış sayılmazsınız “dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.