Ünlü isimler, Survivor macerası biten Ersin Korkut'a destek oldu

Dün akşam gerçekleşen konsey sonrasında Survivor'a veda eden Ersin Korkut, yaşadığı bir sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Survivor'a veda eden Korkut'a, başta usta oyuncu Yılmaz Erdoğan olmak üzere birçok isimden destek geldi.  

13 Mayıs 2020
Ünlü isimler, Survivor macerası biten Ersin Korkut'a destek oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Bir oyunda dizinden sakatlanan Korkut, çekilen MR sonuçlarının kötü gelmesiyle yarışmadan elendi. Vedasıyla herkesi üzen Korkut'a ünlü isimlerden de destek gecikmedi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DETSEK MESAJI GELDİ

Dominik'te bulunduğu süre zarfında büyük beğeni toplayan ve yarışmanın da renkli yüzlerinden olan Ersin Korkut bu süre zarfında çok sevdiği köpeği Mes'i de kaybetti. Ölüm haberinin kendisinden gizlenmesi nedeniyle veda konuşmasında çok duygusal anlar yaşanırken Korkut'un adaya veda etmesiyle ilgili Yılmaz Erdoğan, Alişan ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerden destek mesajı geldi.

Survivor macerası biten Ersin Korkut'a Yılmaz Erdoğan'dan destek!

"GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUN"

Ersin Korkut'u milyonların tanımasını sağlayan ve onu Survivor boyunca da yakından takip eden Yılmaz Erdoğan Instagram hesabı üzerinden Korkut'la çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına da şu notu düştü: "Yetenekli, azimli, iyi kalpli kuzenim benim! Gönüllerin Şampiyonusun"

"EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMAN DİLEĞİYLE"

Şarkıcı Alişan ise Korkut ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Çok üzüldüm kardeşim... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle" dedi.

Survivor macerası biten Ersin Korkut'a Yılmaz Erdoğan'dan destek!

"BAŞKALARI NAZLANDI, ADAMIN ELİNDEN ŞAMPİYONLUK GİTTİ"

Sıkı bir Survivor izleyicisi olan şarkıcı Demet Akalın ise Twitter hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi: "Ya olacak iş mi ya? Biz tutardık seni Ersin abi ya çok üzüldüm. Ersin abi ya adamın dibiydin sen. Başkaları nazlandı oynamadı. O daha çok oyuna çıktı. Adamın elinden şampiyonluk gitti."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.