ANTALYA’DAN TUZLUKÇU’YA UTEF UMUTIŞIĞI KÖPRÜSÜ!

 

27 Mayıs 2020
     ANTALYA’DAN TUZLUKÇU’YA UTEF UMUTIŞIĞI KÖPRÜSÜ!

   

      Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu ( UTEF) ve Federasyona bağlı,  Leman Gebizli Tüm Engellilere Umut ışığı Derneği ile birlikte, ‘’UTEF UMUTIŞIĞI PROJESİ ‘’ kapsamında yaşamını Konya İl’i Tuzlukçu İlçesinde sürdüren engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulunurken ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmadı, yüz adet gıda paketini de Tekerlekli sandalyelerle birlikte Antalya’dan, Konya İli Tuzlukçu İlçesine gönderdi.  Bu Projede ’de UTEF ve Leman Gebizli Umutışığı Derneği yine farklılığını ortaya koydu.

    UTEF Genel Başkanı Mutlu Mete Kaçar ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın diyalogları sonucunda ilçe ’ye gönderilecek olan tekerlekli sandalyeler, 15 mahalle muhtarına gıda paketleri ile birlikte ihtiyaç sahiplerine, teslim edilmek üzere gönderildi.

    Projenin diğer bir paydaşı olan Leman Gebizli Tüm Engellilere Umutışığı Derneği adına, Dernek Başkanı Güldane Kaya da yaptığı konuşmasında; Federasyon ve Derneğimiz olarak Ramazan ayında UTEF UMUTIŞIĞI Köprüsü oluşturduk. Yaklaşık bin aileye gıda paketleri, kıyafet ve ev eşyası temin ettiklerini, sloganlarının ise durmak yok! Çalışmak çok! Olduğunu ve bu arzularının gerçekleştiğini, sözde değil özde çalıştıklarını belirtirken, ramazanın son günü ise bu projenin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Kaya;  Destek veren hayırseverlere, dernek üyelerine teşekkür etti. Kaya, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

     UTEF Genel Başkanı M. Mete Kaçar’da konuşmasında bu mübarek ramazan ayında ‘’Alan el ile veren el’’ arasında UTEF olarak Umutışığı köprüsü olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerimiz hayırseverlerimizin destekleri ile inşallah daha da artacaktır. Ayrıca Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile canlı telefon bağlantısı ile yapılan görüşmede düşüncelerini aktaran Akbuğa, Antalya’dan Tuzlukçu’ya UTEF ve Leman Gebizli UmutIşığı Derneğinin el uzatması bizleri memnun etmiştir. İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının bir nebze de olsa bu mübarek ramazan ayında karşılanması ve ramazan bayramına girerken onların sevinmesi bizleri mutlu etmiştir. İnşallah daha da güzel hizmetler yapacağız, başkanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.