Erol Bulut beklenirken, tekrardan Aykut Kocaman iddiaları

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, teknik direktörlük görevi konusunda Erol Bulut ve Nenad Bjelica ile görüştüğü iddia edilen Fenerbahçe için dikkat çeken bir iddiada bulundu. Ali Koç'un henüz hiçbir teknik adamla anlaşmadığını vurgulayan usta yorumcu, "Fenerbahçe eninde sonunda Aykut Kocaman'a dönecek" dedi. 

13 Temmuz 2020
Erol Bulut beklenirken, tekrardan Aykut Kocaman iddiaları

 
 
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç kısa bir süre önce yaptığı açıklamada gelecek sezonun yeni teknik direktörünü belirlediklerini ifade ederek "sezon bittiği zaman açıklayacağız" demişti.
 
O günden bugüne yaklaşık 15 gün önce Fenerbahçe içim Erol Bulut ismi ön plana çıktı. Ahmet Çakar ise kamuoyunun aksine sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörünün henüz belli olmadığını iddia etti.
 
"NAMUSSUZ BİR ADAM DEĞİL Kİ, NEDEN OLMASIN?"
 
Fenerbahçe'ninn eninde sonunda Aykut Kocaman'a geri döneceğini ifade eden Ahmet Çakar, "Fenerbahçe eninde sonunda Aykut Kocaman'a dönecek. Aykut Kocaman namussuz bir adam değil ki, neden olmasın? Fenerbahçe taraftarı için kötü bir tercih değil ve Fenerbahçe camiasını da çok yakından tanıyor. Emre Belözoğlu ile de dava arkadaşlığı yaptılar" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.