İki kardeş kestikleri ağacın altında kalırken, büyük kardeş hayatını kaybetti

Karabük'ün Yenice ilçesinde ormanda çalışan iki kardeşin üzerine ağaç devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.  

28 Ağustos 2020
İki kardeş kestikleri ağacın altında kalırken, büyük kardeş hayatını kaybetti

 
Yenice ilçesinde gerçekleşen olayda alınan bilgilere göre, Yenice Orman İşletmesine bağlı İncedere Karataş bölgesinde ağaç kesimi işlemini gerçekleştiren Orhan ve Hüseyin Akbıyık kardeşlerin üzerine ağaç devrildi. İki kardeş devrilen ağacın altında kalarak sıkıştı.
 
AĞABEY KURTARILAMADI
 
Kendi imkanlarıyla sıkıştığı ağacın altından çıkan Hüseyin Akbıyık durumu hemen jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Orhan Akbıyık, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerin yaptığı tüm müdahalelere kurtarılamadı. Kardeşinin tedavisi ise ayakta yapıldı. Öte yandan jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.