DOLAR47,75
EURO55,10
GR. ALTIN6.770
BIST14.110
BITCOIN3.029.286

Motosikletle gelip taradılar! Müzikhole düzenlenen silahlı saldırı genç bir kızın canını aldı

Hatay'da bir müzikhole, motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda, 23 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

24 Eylül 2020 36,8B okunma
Motosikletle gelip taradılar! Müzikhole düzenlenen silahlı saldırı genç bir kızın canını aldı
Motosikletle gelip taradılar! Müzikhole düzenlenen silahlı saldırı genç bir kızın canını aldı
 
Hatay'ın Defne ilçesinde motosikletli iki kişi tarafından bir müzikhole düzenlenen silahlı saldırıda İpek Harbelioğlu (23) öldü, iki kişi de yaralandı.
 
MOTOSİKLETLE ATEŞ AÇTILAR
 
Olay, gece saatlerinde Çevre Yolu Caddesi'ndeki bir müzikholde meydana geldi. Motosikletle gelen iki kişi, eğlence merkezinin girişine doğru silahla ateş açtı. Saldırıda 3 kişi, yaralandı. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ
 
Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan İpek Harbelioğlu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Jandarma, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.
Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.