Kısıtlama saatinde misafirlik pahalıya patladı

Bursa’da kısıtlamada misafirlikten geldiklerini belirten 4 kişinin bulunduğu araçta uyuşturucu madde ele geçirildi. 4 kişi gözaltına alınırken, 'Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak' ve 'Maske Takmamak' suçundan da 16 bin 344 TL para cezası uygulandı. 

21 Aralık 2020
Kısıtlama saatinde misafirlik pahalıya patladı

Kısıtlama saatinde misafirlik pahalıya patladı

 

Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi'nde sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle uygulama noktası oluşturan polis ekipleri şüphelendikleri bir aracı durdurdu.

Araçta bulunan D.U., İ.S., H.Ö. ve D.B., misafirlikten geldiklerini belirtti. Şahısların tavırlarından şüphelenen polis ekipleri araçta arama yaptı.
Yapılan aramalarda bir miktar esrar, kağıtlar arasına sıkıştırılmış bonzai ve uyuşturucu madde kullanmak için düzenek bulundu.

Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak ve Maske Takmamak suçlarından 16 bin 344 TL parası uygulanan 4 şüpheli, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.