İŞ ADAMI SİNAN ELMAYA ÖDÜL!

Yeşilçam Medya tarafından ANFAŞ fuar merkezinde gerçekleştirilen Türkiyeye Değer Katan İş İnsanları ödül gecesine katılamayan BY ELMA Rent a car ve Emlak firmasının yöneticisi Sinan ELMA'ya ödülü 07haber merkezinde verildi. 

08 Ocak 2021
İŞ ADAMI SİNAN ELMAYA ÖDÜL!

 
 


 

Yeşilçam Medya tarafından ANFAŞ fuar merkezinde gerçekleştirilen Türkiyeye Değer Katan İş İnsanları ödül gecesine katılamayan BY ELMA Rent a car ve Emlak firmasının yöneticisi Sinan ELMA'ya ödülü 07haber merkezinde verildi. Sinan ELMA ödülünü, Yeşilçam Medya yönetim kurulu başkanı Köksal SELÇUK’ un ellerinden aldı.  İş dünyasındaki atılımlarıyla bilinen Sinan ELMA, Halka olan duyarlılığıyla, iş dünyasındaki atılımlarının ve ekonomiye katkısının süreceğini belirtti.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.