Genel başkanlar corona aşısı oldu

Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine siyasi parti liderleri corona aşısı oldu. MHP Lideri Bahçeli ve İYİ Parti lideri Meral Akşener aşı olduklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bakan Koca'nın çağrısına olumlu yanıt veren CHP lideri Kılıçdaroğlu ise bugün ya da yarın aşı olacağını açıkladı. 

15 Ocak 2021
Genel başkanlar corona aşısı oldu

Genel başkanlar corona aşısı oldu

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli corona aşısı olduğunu duyurdu. Aşı olduğu anın fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Bahçeli, paylaşımına “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum” notunu düştü.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞNER DE AŞI OLDU

İYİ Parti lideri Meral Akşener de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bakan Koca’nın daveti üzerine aşı olduğunu duyurdu. Akşener konuyla ilgili paylaşımında “Sayın @drfahrettinkoca tüm liderler gibi beni de, dün akşam arayarak aşı olmaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum” ifadelerine yer verdi. 

BAKAN KOCA’DAN DAVET

Siyasi parti liderlerini aşı olmaya davet eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından “Meclis'te temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim” paylaşımında bulunmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.