ESNAFINA SAHİP ÇIK ANTALYA!

Pahalılık diz boyu Türkiye de. Ekonominin durumu pandemiyle birlikte daha da vahim bir hal aldı. 

02 Şubat 2021
ESNAFINA SAHİP ÇIK ANTALYA!

 
ESNAFINA SAHİP ÇIK ANTALYA!
 Pahalılık diz boyu Türkiye de. Ekonominin durumu pandemiyle birlikte daha da vahim bir hal aldı. Esnaf müşteri bulamıyor, halk ise müşteri olabilmek için gereken parayı. Ekonomik durumları ne kadar kötü olursa olsun, insanlar alıştıkları standartları bir nebzede olsa korumaya çalışıyorlar.  Her şey bir yana konu sağlık olunca insanlar maddi durumlarını zorlayabiliyorlar. Bu kapsamda bir çalışma yürüten Yeşilçam Medya, Esnafın satışının, halkın ise alım gücünün azaldığı sonucu çerçevesinde Esnaf İndirim Kartı adı altında bir uygulama başlattı.
 Yeşilçam Medya’nın yaptığı çalışmada piyasanın canlandırılması hedefi güdülüyor. Esnaflar ve kurumlarla birebir görüşülüp bir anlaşma yapılıyor. Yapılan anlaşmalar çerçevesinde Yeşilçam medyaya bağlı 11 tane haber sitesinde ücretsiz bir şekilde üye olan iş yerlerinin reklamı yapılıp, kart sahiplerine sundukları ayrıcalıklardan bahsedilip, tanıtımları yapılıyor. Herhangi bir ücret talebi olmaksızın alınan bu üyeliklerle amaç Esnaf indirim Kartına sahip olacak kişilere indirimli alışveriş imkanı sunmak. 
 13 Sağlık kurumu ve 5 akaryakıt istasyonuyla yapılan anlaşmalar, Esnaf İndirim Kartının önemini gözler önüne seriyor. Esnaf İndirim Kartı sahiplerine, Sağlık kurumlarında ve akaryakıt istasyonlarında, giyim mağazalarında, çiçekçilerde, Bay&Bayan kuaförlerinde, petshoplarda, yiyecek-içecek işletmelerinde, kuyumcularda ve daha bir çok esnafta indirimler mevcut. 5 liranın bile kuruşu kuruşuna hesaplandığı bugünlerde, 25 TL’ ye alınan süresiz ve indirim veren her yerde kullanabileceğiniz bir kartla yüzlerce lira indirimden faydalanmak Antalya için inanılmaz bir fırsat. Hem esnafınıza hem cebinizdeki paraya sahip çıkmak için atacağınız en büyük ve en ucuz adım Esnaf İndirim Kartı...Beni dinlerseniz bu fırsatı kaçırmayın derim.
YEŞİLÇAM MEDYA 
GENEL YAYIN YÖNETMENİ
SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.