Ocak ayında zehir tacirlerine büyük darbe

ANTALYA'da polisin ocak ayı içinde düzenlediği 350 uyuşturucu operasyonunda 26 kilo 784 gram eroin ve esrar maddesi ve 7 bin 86 adet hap ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 388 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. 

03 Şubat 2021
Ocak ayında zehir tacirlerine büyük darbe

Ocak ayında zehir tacirlerine büyük darbe

 

Antalya'da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde zehir tacirlerine karşı operasyon üstüne operasyon düzenleyen Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Ocak ayı içinde sorumluluk bölgesinde 350 operasyona imza attı. Bu operasyonlarda evlerde ve şüphelilerin saklandığı yerlerde yapılan aramalarda 26 kilo 784 gram esrar ve eroin maddesi ile 7 bin 86 adet hap ele geçirilirken 388 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Operasyonların hız kesmeden devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.