Mersin-Antalya yolu tamamen açıldı

5 gün önce, dağdan kopan kaya kütlesi yüzünden iki gün tamamen kapalı kalan, daha sonra dinamit patlatılarak tek yönlü gidiş gelişe açılan Mersin Antalya karayolu nihayet tamamen açıldı. 

04 Şubat 2021
Mersin-Antalya yolu tamamen açıldı

Mersin-Antalya yolu tamamen açıldı

 

Türkiye'nin Turizm destinasyonu kapsamı içinde değerlendirilen Anamur-Alanya-Antalya hinterlandı içinde bulunan Zeytin ada bölgesinden geçen karayolu, yoğun uğraşlar sonucu trafiğe açıldı.

Gazipaşa hava alanınıda etkileyen-Gazipaşa-Anamur arasında meydana gelen olayda özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesine meyve ve taşıyan tırlar, kamyonlar yolda kalmıştı.

Kaledran tüneli ve Anamur-Gazipaşa arasında yapımı devam bölünmüş yolun tamamlanmasına kadar yeni bir benzeri olaylara karşı Teniste-Kaşpazarı yolunu kullanarak Tozlu'dan Gazipaşa'ya ulaşacak köy yollarında servis yolu çalışmalar yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.