sit alanı olduğu için özel koruma altında olan falezler bilinçsizce zarar verilmeye devam ediyor.

Binci derece sit alanı olduğu için özel koruma altında olan falezler bilinçsizce zarar verilmeye devam ediyor. Bir kişi Konyaaltı Varyant yanındaki falezlerin en güzel noktasında ateş yakarak mangal yapması dikkat çekti. Yasağa ve uyarılara aldırmayan vatandaş 2 saat süren mangal ziyafeti sonrası olay yerinden ayrıldı. 

16 Şubat 2021
sit alanı olduğu için özel koruma altında olan falezler bilinçsizce zarar verilmeye devam ediyor.

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Duyarsız kişinin bu davranışına vatandaşlar tepki gösterdi. Ancak bu kişi mangal yapmaktan vazgeçmedi. Yasak olmasına rağmen denizin üstü sayılacak bir noktada mangalını yaptı. Zaman zaman kendisine tepki gösteren kişilerle ise sert bir şekilde tartıştı. Mangal partisi sonrası ise bölgeden ayrıldı. Müze Müdürlüğü yetkileri falezlerde mangal yakmanın kesinlikle yasak olduğunu yeniledi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.