Kenevir yetiştirilen depoya baskın!

 

16 Şubat 2021
Kenevir yetiştirilen depoya baskın!

 
Antalya il Jandarma komutanlığı KOM Şube müdürlüğü ve Aksu ilce jandarma ekipleri tarafından 16 Şubat 2021 günü  Karaöz Mahallesi Cebel mevkii Pınargözü Sokak No:13 adresinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapıldığı duyumu alınmıştır.  Antalya 6. Sulh Ceza Hakimliğinin 2021/788 D. İş sayılı arama kararı alınarak bahse konu adreste yapılan ev aramasında; kapalı betonarme depo olarak kullanılan bina içerisinde *özel düzenekler kurulurak* saksılar içerisinde ekilmiş vaziyette  
- *157 kök dişi Hint Kenevir Bitkisi ,*
- *30 gr Metanfetamin,*
- *77 adet Extasy Hap,*
 - *Ruhsatsız 1 Adet Tabanca,* _(2 şarjörü ve 29 adet 9mm  fişeği )_   
- *1 adet Kral marka Çift Kırma Yivsiz Av Tüfeği,* _(41 adet fişeği)_
bulunarak el konulmuştur. Ayrıca kenevir bitkilerin yetiştirilmesi için kurulan ısıtma düzeneğinde *kaçak elektrik hattı* olduğu tespit edilmiştir. Adreste bulunan şüpheli E. E. _ İ.A ve  R. A. _ şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.  Olay ile ilgili adli makamlara bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda tahkikata başlanılmış olup şüpheliler 17 Şubat 2021 günü mevcutlu olarak sevk edilecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.