Evinin etrafında temizlik yaparken insan kafatası buldu

Evinin yan bahçesinde temizlik yapan Bayram Özkan isimli vatandaş, adeta hayatını şokunu yaşadı. Yerde gördüğü cisme yaklaşan Özkan, bunun insan kafatası olduğunu fark etti ve durumu güvenlik güçlerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ilk yaptıkları incelemede, bulunan kafatasının bir çocuğa ait olabileceği ihtimali üzerine durdu. 

22 Şubat 2021
Evinin etrafında temizlik yaparken insan kafatası buldu

 

Antalya'da müstakil evinin kanal kenarından fareler için ilaçlama yapan Bayram Özkan adlı kişi, sazlıkların arasında kafatası iskeleti görünce durumu polise bildirdi. Son dakika ihbarının ardından polis alarma geçirdi.

Olay Muratpaşa ilçesi 2225 sokak içinde bulunan sazlık olanda yaşandı. Müstakil evinin etrafından fareler için ilaçlama ve temizlik çalışması yapmaya başladı. Bu sırada Özkan otlar arasında bir kafatası iskeleti olduğunu gördü. Durumu polise bildirdi.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

 

İhbarın ardından polis alarma geçti. Kafatası iskeletini bulunduğu bölgeye, cinayet, olay yeri inceleme ve asayiş ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmaların ardından kafatası iskeletinin karton kutuya alınarak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

İlk belirlemelere göre kafatasının bir çocuğa ait olduğu tahmin ediliyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.