Antalya'da bugün kuvvetli sağanak bekleniyor

Antalya da bugün kuvvetli sağanak beklendiğinden, su baskını gibi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 

15 Mart 2021
Antalya'da bugün kuvvetli sağanak bekleniyor

Antalya için çok kuvvetli yağış uyarısı - Son Dakika Haberleri
 
Antalya'da bugün kuvvetli sağanak beklendiğinden, su baskını gibi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Antalya'da gök gürültülü sağanağın, öğle saatlerinden itibaren batı kıyılarında (Kaş, Kale, Demre, Finike) ve doğu kesimlerinde (Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya ve Gazipaşa) kuvvetli, doğusunun iç kesimlerinde çok kuvvetli olacağı öngörülüyor.
 
 Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.