Ülkeler tatil sayesinde ekonomilerini güçlendirerek insanlarına daha iyi bir yaşam standardı sağlıyor.

Tatil üretimdeki dinamik gücüyle birlikte yol yürüdüğü irili ufaklı pek çok farklı sektörün de potansiyelini arttırarak büyümesine yadsınamaz katkılar yapıyor… 

02 Nisan 2021
Ülkeler tatil sayesinde ekonomilerini güçlendirerek insanlarına daha iyi bir yaşam standardı sağlıyor.

TATİL YİNE KURTARACAK
 
Evet tatil bu defa da yine kurtarıcımız. Peki tatil kimleri nasıl kurtaracak?
 
1) Pandemi nedeniyle tam anlamıyla bunalan insanları tekrar mavi ve yeşil huzurla buluşturup rehabilite ederek kurtaracak,
 
2) Tatil satarak kazanan seyahat acentelerini kurtaracak,
 
3) Uçurarak kazanan hava yollarını kurtaracak,
 
4) Hizmet ederek kazanan konaklama sektörünü kurtaracak,
 
5) Turist sayesinde kazanan turizmin tüm diğer paydaşlarını kurtaracak.
 
Tatil yukarıda sözü edilen işlevleri zaten yıllardır görüyordu. Ekonomik dalgalanmalarda bazen hedefe varmakta zorlansa da bir şekilde sonuç almayı hep başarıyordu.
 
Dünya Turizm Endüstrisi tüm bileşenleri ile gerçek bir dev ve bünyesindeki milyonlarca çalışanı ise insanları mutlu ederek kendi geleceklerini inşa edebilme mücadelesi veriyor.
 
Tatil, üretimdeki dinamik gücüyle birlikte yol yürüdüğü irili ufaklı pek çok farklı sektörün de potansiyelini arttırarak büyümesine yadsınamaz katkılar yapıyor.
 
Ülkeler tatil sayesinde ekonomilerini güçlendirerek insanlarına daha iyi bir yaşam standardı sağlıyor.
 
Tatil çoğu zaman sadece tatil olarak kalmayarak ülkelerin kültür alışverişini de önemli ölçüde tasarlayarak, çok daha iyi tanınmalarını ve buradan maddi, manevi kazançlı çıkmalarını sağlıyor.
 
Dolayısıyla tatil; yolu bir şekilde kendisi ile kesişen herkesi mutlu edebilen çok önemli bir değer, çok güçlü bir motivasyon kaynağı ve ayrıca da pek çok anlamda büyük bir kazanç kapısı.
 
Ruh sağlığımız bağlamında başka bir şey ile yerini doldurmanın ne denli zor olduğunu yaşayarak görüyoruz.
 
Şimdi kurtarıcımız tatil aylardır kendini pandemi illetinden kurtarabilmenin amansız mücadelesini veriyor. Daha önce böylesi bir tuhaf engel ile karşılaşmamıştı ve bu yüzden çok zorlanıyor.
 
Bunca zaman insanlığa armağan ettiği bir dolu yaşam sevincine yenilerini ekleyebilmesi adına bu zorlu süreçte bizim desteğimiz mutlaka gerekiyor. Evet hepimizin kadim dostu “Tatil” yine kurtarmaya ve mutlu etmeye devam edecek. Ancak şimdi göstereceğimiz biraz daha fazla özen ve özveriye bugüne değin hiç olmadığı kadar çok ihtiyacı var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.