Omzundan ve sırtından silahla yaralanan kişi ‘Kendi kendimi vurdum’ dedi.

Antalya’da galerici Salih Ç (35) omzundan ve boynundan tabanca ile yaralanınca sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Bir çocuk babası Salih Ç. polise ‘Kendi kendimi vurdum’ dedi. 

03 Nisan 2021
Omzundan ve sırtından silahla yaralanan kişi ‘Kendi kendimi vurdum’ dedi.

 
Cinayet masası ekiplerini alarma geçiren olay, Kepez ilçesi Kütükçü Mahallesi 2975 sokak no 55'de meydana geldi. Omzundan ve sırtından silahla yaralanan Salih Ç. 112 Acil Çağrı Merkezinden ambulans istedi. Gelişmelerin ardından adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Salih Ç.'nin evde yaralı halde eşi başında beklerken buldu.
 
 
 
DURUMU CİDDİ
 
Yapılan ilk müdahalenin ardından Salih Ç. Ambulans ile en yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerine kendi kendini vurduğunu söyledi. Hastanede tedavi altına alınan Salih Ç.'nin hayati tehlikesini bulunduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis olayın nasıl medya geldiğini araştırıyor. Öte yandan çocuk babası Salih Ç.'nin eşi ile boşanma aşamasında olduğu iddia edildi.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.