Çocuklar tehlikeye aldırmadan girdikleri süs havuzunda serinlediler

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, hava sıcaklığının 27 dereceye çıkmasının ardından çocuklar, tehlikeye aldırmadan girdikleri süs havuzunda serinledi. 

27 Nisan 2021
Çocuklar tehlikeye aldırmadan girdikleri süs havuzunda serinlediler

Süs havuzunda tehlikeli serinlik

 

ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, hava sıcaklığının 27 dereceye çıkmasının ardından çocuklar, tehlikeye aldırmadan girdikleri süs havuzunda serinledi.Muratpaşa ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi'ndeki Soma Maden Şehitleri Parkı'nda yer alan süs havuzuna giren çocuklar, tehlikeye aldırış etmedi. Etrafı taşlık olan havuz kenarında eğlenip, güreşen çocuklar, su kirli olmasına rağmen saatlerce yüzdü. Uzun süre havuzda kulaç atan çocuklar, fıskiyeler için kullanılan elektrik kablolarını da umursamadı. Derinliği yarım metre olan havuzda birbirleriyle şakalaşan çocuklar, serinledikten sonra kıyafetlerini giyerek, parktan ayrıldı.

 

Süs havuzunda tehlikeli serinlik

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.