BABALAR GÜNÜ...

 

20 Haziran 2021
BABALAR GÜNÜ...

 

Baba.. Bir çocuğun söylemekten bıkmayacağı en güzel kelime. Hele ki bir kız çocuğu için, dünya bir yana o kelime bir yana. Aşktır baba, dağdır, güvendir, içinizdeki korkunun düşmanıdır. Varlığında seversiniz , hiç gitmeyecek sanırsınız. Derdiniz olsa ilk o koşar, ağladığınızda gözyaşınızı ilk o siler, saçınızın teline zarar gelse, zarar verenin dünyasını başına yıkar. Çalışır çabalar yıllarca, çocukları kimseye muhtaç olmasın, en iyi koşullarda yaşasınlar diye.

Kendilerine ait hayalleri olmaz babaların. Çocuklarının mutluluğudur hayali. Yüzünüz gülerse onunda yüzünün güldüğünü fark edersiniz. Siz mutluysanız o da mutludur. Varlığında fark etmezsiniz belki bunları ama yoklukları kocaman bir boşluğa atar sizi. Düşeceğiniz zaman sizi bir tutanın ve eğer düşerseniz elinizden tutup kaldıracak birinin olmadığını ve de artık güvenle dayanacağınız tek dağın sizden çok uzaklarda olduğunu anladığınız o an, büyüdüğünüz gündür. Ve bu yüzden büyümek pekte güzel bir şey değildir. Ve babası hayatta olan herkes yaşı kaç olursa olsun hep çocuktur. Hayatta olan, olmayan ve çocuklarını gözünden sakınan tüm babaların Babalar günü kutlu olsun. Çocukların hep çocuk kalması dileğiyle...
YEŞİLÇAM MEDYA
YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.