Atölyeler kapılarını yeniden açtı, sanat faaliyetleri başladı

KORONAVİRÜS salgınından dolayı evlerine kapanan birçok sanatçı, normalleşmeye kademeli geçiş başlayınca, uzun zaman kapalı kalan atölyelerinin kapılarını yeniden açtı, sanat faaliyetlerini başlattı. 

25 Haziran 2021
Atölyeler kapılarını yeniden açtı, sanat faaliyetleri başladı

 
Antalyalı ressam Hürriyet Gökbayır da atölyesini kapatan, mekânından aylarca uzak kalan, resim çalışmalarını evinde sürdüren sanatçılardan biri. Gökbayır, normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte atölyesinde pandemi kurallarına uygun sanat faaliyetlerine başladı.
 
Hürriyet Gökbayır, 'Hür Sanat Evi' adını verdiği atölyesinde, ilk olarak apartman komşularıyla birlikte resim yapmaya başladı. Çocuk, genç ve yetişkinlere resim sanatını sevdirerek öğreten Gökbayır, yurt içi ve yurt dışında gerçekleşen sosyal projelere de katıldı.
 
RENKLER DÜNYASI
 
Resim çalışmalarını titizlikle sürdüren Hürriyet Gökbayır, "Kendime özgü tekniklerle resim üretiyor, öğrencilerime de öğretiyorum. Eserlerim yarı soyut, yarı somut tarzda. Her iki tarzı birleştirip modernize ederek, figüratif resimler ortaya çıkarıyorum. Resim yaparken ruhen dinleniyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.