Başkan Böcek Memleket Partisi, İYİ Parti ve DSP'yi ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, siyasi parti teşekkür ziyaretlerini sürdürdü. Memleket Partisi, İYİ Parti ve DSP'yi ziyaret eden Başkan Böcek, ortak akılla kenti yönetmeye devam edeceklerini söyledi. 

30 Haziran 2021
Başkan Böcek Memleket Partisi, İYİ Parti ve DSP'yi ziyaret etti

 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, siyasi parti teşekkür ziyaretlerini sürdürdü. Memleket Partisi, İYİ Parti ve DSP’yi ziyaret eden Başkan Böcek, ortak akılla kenti yönetmeye devam edeceklerini söyledi. 
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP, AKP, MHP, Saadet Partisi’nin ardından dün de Memleket Partisi, İYİ Parti ve DSP’ye ziyarette bulundu. Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Böcek,  rahatsızlığı döneminde kendisine verdikleri destek ve dua için teşekkür etti. Memleket Partisi’nin hayırlı olmasını dileyen Başkan Böcek, yönetim kurulu üyelerine başarı diledi. 
BİRLİKTELİK VURGUSU
Başkan Böcek, ‘Biz birlikte yaparız’ anlayışı çerçevesinde planlı kurallı, kimlik bir kent için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Ortak akılla kentimizi yönetmeye devam edeceğiz. Kent adına yapılması gereken ne varsa birlikte yapacağız” dedi.
 
UZUN ÖMÜR DİLEDİ
İl Başkanı Hüseyin Baraner de, Başkan Muhittin Böcek’in Antalya sevdasını eskiden beri bildiğini belirterek, “Antalya’da çok sevilen bir insansınız. Ben buna siyasetçi gözüyle de şahit oldum. Memleket Partisi adına size uzun ömürler diliyorum” diye konuştu. 
İYİ PARTİ’YE ZİYARET
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ardından İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’a ziyarette bulundu. Mehmet Başaran’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Başkan Böcek, İYİ Partililere dua ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Çalışmalarına aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Böcek, “Beraberce yürümeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da yanınızdayım. Ev sahipliğininiz için teşekkür ediyorum” dedi.
ÖRNEK İTTİFAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başaran,  “Sağlığınıza kavuştunuz, bugünlere geldik çok şükür. İnşallah bundan sonra daha da kenetlenmiş vaziyette Antalya’ya hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz Türkiye’de örnek ittifakı Antalya’da yapıyoruz, yapacağız” ifadelerini kullandı.
DSP’Yİ ZİYARET ETTİ
Başkan Muhittin Böcek’in siyasi parti ziyaretinin son durağı Demokratik Sol Parti (DSP) oldu. Başkan Böcek, DSP İl Başkanı Hacer Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine hastalığı sürecince gösterdikleri ilgi ve nazik ev sahipliği için teşekkür etti.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.