Konyaaltı Belediyesi yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor.

Konyaaltı Belediyesi, eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla ilçedeki okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor.  

08 Temmuz 2021
Konyaaltı Belediyesi yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla boya, bakım-onarım desteği sağlıyor.

 
2020-2021 eğitim-öğretim yılının kapanmasıyla Konyaaltı Belediyesi ekipleri, gelen talepler doğrultusunda ilçedeki okullarda boya, bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Konyaaltı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, talep listesine göre okullarda düzenlemeler yapıyor. Ekipler bugünlerde, Bedriye Bileydi İlkokulu ve Z.Marsel- Z.Denizhan Öner İlkokulu’nun iç ve dış cephesini boyayarak, bakım-onarım çalışması gerçekleştiriyor.
 
“Çocuklar iyi koşullarda eğitim almalı”
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim kurumlarına çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Semih Esen, okullardan gelen talepleri büyük ölçüde karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması amacıyla eğitim kurumlarımızın isteklerini yerine getiriyoruz. Özellikle yaz aylarında, okulların da tatile girdiği bu dönemde gerekli bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Okullarımızın çevre düzenlemesi, boya, gerekli tadilat işlerini yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.