Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı sanal tur ile tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yürütmekte olduğu MAtchUP Projesi faaliyetleri kapsamında “Antalya Sanal Turu” düzenleyerek, projenin uygulayıcı ve izleyici şehirlerine Antalya’nın tanıtımını yaptı.  

10 Temmuz 2021
Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı sanal tur ile tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, akıllı enerji, akıllı ulaşım, akıllı altyapı ve bilgi iletişim teknolojileri girişimleriyle Antalya’da ve Türkiye’de akıllı şehirlerin arttırılmasını destekleyen Horizon 2020 MAtchUp Projesi’ni başarıyla sürdürüyor. Projenin 3 uygulayıcı şehrinden biri olan Antalya’da Büyükşehir Belediyesi’nin önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalar “Antalya Sanal Turu” ile uygulayıcı ve izleyici şehirlere tanıtıldı. “Antalya Sanal Turu”na, uygulayıcı şehirlerden Valensiya (İspanya) ve Dresden (Almanya), izleyici şehirlerden ise Ostend (Belçika), Herzliya (İsrail), Üsküp (Makedonya) ve Kerava (Finlandiya) katılım sağladı

PROJELER ANLATILDI

 

Sanal Tur’da MAtchUP projesinin enerji aksiyonlarından “Kepez-Santral Mahalleleri Akıllı Konut Binaları”nın anlatımı proje teknik asistanı Neşe Özçandır ve “Kamu Binaları için PV Kurulumu ve Elektrik Depolama Sistemleri”nin anlatımı proje teknik asistanı Ceren Oğuz’un katkılarıyla gerçekleştirildi. MAtchUP projesinin ulaşımdan sorumlu yerel ortağı TAYSİM’den Doç. Dr. Metin Mutlu Aydın ise “Akıllı Kavşaklar” üzerine paylaşımda bulundu. Projede aktif vatandaş katılımını destekleyen “Sosyal Bisiklet Platformu Mobil Uygulaması ChipBİS” hakkında ise proje teknik asistanı Emine Yiğit bilgilendirme yaptı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi sanal turda Antalya’yı tüm sektörler bazında tanıtarak, her anlamda cazibe merkezi haline geldiğini gösterdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.