MİNİKLERİN MANGAL VE DİSCO KEYFİ

Manavgat Belediyesi’ne ait kreşlerde eğitimlerini sürdüren minikler, belediye yönetiminin düzenlediği çeşitli mangal ve disko partisi etkinliklerinde gönüllerince eğlendi.  

14 Temmuz 2021
MİNİKLERİN MANGAL VE DİSCO KEYFİ

 

Manavgat Belediyesi geçtiğimiz günlerde açılış töreniyle hayata geçirdiği Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde muhteşem bir disko partisi etkinliği düzenlerken, Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki öğrenciler için de  Boğaz Mesire Alanı’nda mangal partisi düzenledi.  Kreşlerin düzenlediği etkinliklere Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve birim müdürleri de eşlik etti. Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki 59 öğrenci, Boğaz Mesire Alanı’nda düzenlenen mangal partisinde açık havada keyifli vakit geçirerek parkta oyunlar oynadı gönüllerince eğlendi. Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde disko partisi gerçekleştiren 110 öğrenci ise kreş içerisindeki ortak kullanım alanını eğlence kulübü haline getirerek hareketli müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Dünyaca ünlü pop sanatçısı Michael Jackson karakterini canlandıran eğitmenler ise, dans ve müziklerle öğrencileri eğlendirdi. Minikler kurdukları mini DJ kabininde ise DJ’lik yapma deneyimi yaşadı. Minikler renkli giysileri ve makyajları ile de herkesin beğenisini topladı. 

 

MUTLULUKLARA ORTAK OLUYORUZ

Etkinlikler sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, kreşlerde eğitim gören miniklerin çeşitli ortamlarda gönüllerince eğlendiklerini dile getirdi. Ceylan, 

“Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’in açılışını gerçekleştirdiği Sarılar ve Çolaklı Kreşlerimizdeki miniklerimizle bir arada olarak onların eğlencesine ortak olmak bizlere de pozitif enerji verdi. Uzman eğitmen kadromuz, onların keyifli bir ortamda eğitim alması için gereken tüm özeni gösteriyor. Etkinliklerimizde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza, velilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.