Kepez’e bayram erken geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kurban Bayramı sevincini paylaşmak amacıyla ilçedeki çocukları evlerinde ziyaret etti. Tütüncü, çocukları hediyeler vererek, sevindirdi.  

16 Temmuz 2021
Kepez’e bayram erken geldi

 
Kepez ilçesinde bayram sevinci erken başladı. Başkan Hakan Tütüncü, ilçesinde kapı kapı dolaşarak, hemşehrilerinin ve çocukların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Gece-gündüz demeden ilçesinde hemşehrilerinin gönül kapılarını çalan Başkan Tütüncü, Kurban Bayramı’nın mutluluğunu paylaşmak için de ev ziyaretlerinde bulundu.
Tütüncü, gün boyu gerçekleştirdiği sürpriz ev ziyaretleriyle çocukları ve ailelerini mutlu etti. Çocuklar ve aileleri de, Tütüncü’nün sürpriz bayram ziyaretini şaşkınlık ve sevinçle karşıladılar.
Başkan Hakan Tütüncü, misafir olduğu evlerde, hal ve hatırlarını sorduğu, çaylarını içtiği ilçe sakinleriyle sohbet etti, hizmetlerle ilgili istekleri dinledi. Hemşehrilerinin taleplerini not alan Başkan Tütüncü, gittiği evlerde değer verdiği çocuklarla da çok yakından ilgilendi. Tütüncü, okulları ve tatilleriyle ilgili konuştuğu çocuklara hayallerini sordu. Bir kız çocuğunun, savcı olma isteğini mutlulukla karşılayan Hakan Tütüncü, çocuklara bayram hediyeleri verdi.
 
Tütüncü, bayram sevincini evlere taşıdı
“Her şey gibi, bayram da çocuklarla güzel.” diyen Başkan Hakan Tütüncü,  açıklamasında şunları söyledi:  “Bayramlar, hatırlanmakla, paylaşmakla ve çocuklarla güzel. Koronavirüs salgını nedeniyle uzunca bir süre hemşehrilerimiz ve çocuklarımızla gönlümüzü, muhabbetimizi paylaşamamıştık. Biz onları, onlar bizi çok özlemişlerdi. Kısıtlamanın olmadığı bu bayramda, hemşehrilerimiz ve çocuklarımızla kucaklaşalım, gönül birlikteliğimizi pekiştirelim ve hasret giderelim istedik. Sabah saatlerinden itibaren evlerinde çocuklarımızı, ailelerini ziyaret ettim. Bayramlarını tebrik ettim. Demli bir çay sohbetinde gönüllerimizde güzel anılar biriktirdik. Çocuklar mutlu olursa evimiz, yaşamımız ve dünyamız mutlu olur. Bu anlayışla çocuklarımızı hediyelerle mutlu ettik.
Çocuklarımızın ellerinden, umutlarından, hayallerinden tutmaya devam edeceğiz. Gün boyu onların ve ailelerinin evlerine Kurban Bayramı sevincini taşıdık. Sevgili çocuklarımla kapı, kapı sevgimizi büyüttüğümüz harika bir gün yaşadık.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.