Burcu Biricik ve Kenan Doğulu Rest Çekti

Oyuncu Burcu Biricik, Türkiye'de devam eden yangınlar için "Yanan ormanlık alanlara yapılacak otellerde kalmadım, kalmayacağım da" diyerek tepkisini gösterdi. Şarkıcı Kenan Doğulu da yanan bölgelere yapılan otellerde bu zamana kadar sahne almadığını, bu saatten sonra da sahne almayacağını söyledi. 

02 Ağustos 2021
Burcu Biricik ve Kenan Doğulu Rest Çekti

Tatil beldelerinde başlayan ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen yangın haberlerinden sonra ünlü isimler de radikal kararlar almaya başladı. Kenan Doğulu ve Burcu Biricik de yanan bölgelerde otel yapılması durumunda o işletmede kalmayacağını açıkladı.
 
“CİĞERİNİN NASIL YANDIĞINI UNUTUP O OTELLERİ PARAYA BOĞMA”
 
Oyuncu Burcu Biricik, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Kendime bir söz: Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak herhangi bir otele, işletmeye adımımı atmayacağım. Bundan öncekilere de atmadığım gibi. İçindeki bu yangını unutma, ciğerinin nasıl yandığını unutma! Balık hafızalı olup iki gün sonra o otelleri parayı boğma” dedi.
 
“YANGIN SONRASI YAPILAN TESİSLERDE ŞARKI SÖYLEMEYECEĞİM”
 
 
Şarkıcı Kenan Doğulu ise “Bugüne kadar, bir doğa yangını sonrası inşa edildiğini bildiğim herhangi bir yerde sahne almam için gelen teklifleri kesinlikle reddettiğim gibi bundan sonra da bu yanan alanların üzerindeki tesislerde şarkı söylemeyeceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.