Kepez Belediyesi’nin Veterinerlik Hizmeti Birimi, Manavgat’taki yangında alevlerden ve dumandan etkilenen hayvanları tedavi ediyor

Kepez Belediyesi’nin Veterinerlik Hizmeti Birimi, Manavgat’taki yangında alevlerden ve dumandan etkilenen büyükbaş, küçükbaş, binek, sokak ve yaban hayvanlarının tedavisi için bölgede klinik hizmeti veriyor. 

04 Ağustos 2021
Kepez Belediyesi’nin Veterinerlik Hizmeti Birimi, Manavgat’taki yangında alevlerden ve dumandan etkilenen hayvanları tedavi ediyor

 

Antalya’nın Manavgat ilçesinde günlerdir devam eden orman yangını birçok hayvanın ölümüne, bir çoğununda alevlerden ve dumandan etkilenerek yaralanmasına neden oldu. Kepez Belediyesi, yangın felaketinden zarar gören hayvanlar için de bölgeye Veterinerlik Hizmeti Birimi ekiplerini yönlendirdi. Veterinerlik Hizmeti Birimi ekipleri,  hayvanların muayene ve tedavileri için bölgedeki tüm besicilerin kapısını çalıyor. Besicilere ait büyükbaş, küçükbaş, binek hayvanları başta olmak üzere, sokak hayvanları ve yangından zarar gören yaban hayvanları da tedavi ediliyor. Manavgat’ın Evrenseki, Çolaklı, Gündoğdu, Yavru Doğan, Kalemler, Çardak, Şişeler ve Hocalar Mahallelerinde sürdürülen çalışmalarda tüm hayvanlar veteriner hekimler tarafından tek tek muayene ediliyor, alevlere ve dumana maruz kalanlarında tedavileri yapılıyor.  Bölgedeki sokak hayvanlarının yemek ve su ihtiyaçları da Kepez Belediyesi ekiplerince sağlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.