İki Manzara da Manavgat'a Ait

Antalya'nın Manavgat ilçesinde orman yangınları devam ederken, şehirden iki ayrı manzara geldi. Bir yanda orman yangınları sürerken, diğer yanda tatilciler denize girmeye devam etti. 

05 Ağustos 2021
İki Manzara da Manavgat'a Ait

Tek şehir iki ayrı manzara! Bir yanda yangın, diğer tarafta denize girenler

 

Türkiye, orman yangınlarında yitirdiği canlara ve kül olan doğaya ağlarken, diğer tarafta ise turizmin merkezi konumundaki Antalya'da günlük hayat devam ediyor. Bölgedeki durumu anlatan iki ayrı fotoğraf, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Kırsal alanda orman yangını devam ederken, sahilde ise tatil yabancı turistler tatillerini sürdürüyor.Tek şehir iki ayrı manzara! Bir yanda yangın, diğer tarafta denize girenler

SAHİLLERDE YOĞUNLUK

Antalya'nın en önemli turizm merkezlerinden Manavgat ilçesinde 8 gün önce 4 farklı noktada başlayan orman yangını, 48 kilometrelik kırsal alanda etkisini devam ettiriyor. İlk günlerde daha çok etkili olan ve yükselen dumanların gökyüzünü kapladığı yangında, sahillerde de yoğunluk gözlemlendi.

Tek şehir iki ayrı manzara! Bir yanda yangın, diğer tarafta denize girenler

 RUS VE ALMANLAR ÇOĞUNLUKTA

Çoğunluğunu Rusya ve Alman uyruklu turistlerin oluşturduğu tatilciler, dalgalı denizin keyfini çıkardı. Anne ve babalar ise çocuklarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Bazı turistler şezlonglarda güneşlenirken, bazıları da sahilde boyunca yürümeyi tercih etti.Tek şehir iki ayrı manzara! Bir yanda yangın, diğer tarafta denize girenlerTek şehir iki ayrı manzara! Bir yanda yangın, diğer tarafta denize girenler

"TATİLE GELMİŞLER, BİR ŞEY DİYEMEYİZ"

Öte yandan yangının şiddetini, kilometrelerce uzaktan denize gelen çam ağacı yaprakları göz önüne serdi. Konu ile ilgili görüş bildiren sahil çalışanı Mehmet Özden, "Yanan doğaya ve havanlara çok üzülüyoruz. Turizmde devam ediyor, engelleyemiyorsunuz. Sonuçta insanlar tatile gelmişler. Ona bir şey diyemeyiz. Hayat devam ediyor. Sahilde bir yoğunluk var" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.