Kemer Çamyuva ve Yenimahalle'de çıkan yangın söndürüldü

Antalya'nın Kemer İlçesi Yenimahalle ve Çamyuva mahallelerinde çıkan orman yangınları Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve vatandaşların desteği ile kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı. 

11 Ağustos 2021
Kemer Çamyuva ve Yenimahalle'de çıkan yangın söndürüldü

Antalya’nın Kemer İlçesi Yenimahalle ve Çamyuva mahallelerinde çıkan orman yangınları Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve vatandaşların desteği ile kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı. 

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz’da çıkan ve 11 gün sonra kontrol altına alınan yangının ardından Kemer İlçesinde sabah saatlerinde iki ayrı noktada çıkan orman yangını korkuttu. Yenimahalle ve Çamyuva mahallerinde iki ayrı noktada çıkan orman yangını Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin ve vatandaşların yoğun mücadelesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangını duyan Kemer halkı ekiplere yardımcı olmak için seferber oldu. Büyümeden söndürülen yangında soğutma çalışmaları yapılıyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.