Çalılık alanda başlayan yangın park halindeki gazlı sistemi bulunan otomobilin patlamasına neden oldu

Antalya’da çalılık alanda başlayan yangın, yan tarafta park halindeki gazlı sistemi bulunan otomobilin patlamasına neden oldu. 

13 Ağustos 2021
Çalılık alanda başlayan yangın park halindeki gazlı sistemi bulunan otomobilin patlamasına neden oldu

Olay, Döşemealtı ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan boş arazide gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, saat 12.30 civarında arazide bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber vererek bir yandan hortumlarla yangına müdahale etmeye başladı. Kısa süre içerisinde olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesi sırasında arazide park halinde duran 1986 model Opel marka araç, alevlere teslim oldu. Araç, alev topuna dönerek patladı. Patlamanın sesi ile çevrede bulunan vatandaşlar etrafa kaçıştı. Patlayan aracın bazı parçaları, çevrede bulunan evlere sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, vatandaşlar olası bir faciadan kıl payı kurtuldu. Patlayan aracın yaklaşık 10-15 yıldır kullanılmadığı ve tüplü olduğu belirtildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.