Yangınların ardından mezarlıklarda temizlik çalışması başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 5 ilçede çıkan yangınların ardından mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı. Büyükşehir ekipleri Alanya’nın Güzelbağ Mezarlığı’nda temizlik çalışması yaparak yangının izlerini silmeye çalışıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat, Gündoğmuş, Akseki ve İbradı’da günlerce süren, geride derin izler bırakan yangın felaketinin ardından yaraları sarmaya çalışıyor. Büyükşehir ekipleri bir yandan vatandaşların ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenirken, diğer yandan sorumluluk alanında bulunan yerlerde de yangının izlerini silmeye çalışıyor. Bu kapsamda Alanya’nın Güzelbağ Mahallesi’ndeki yangında büyük hasar gören ve yılların ağaçlarının adeta karaya büründüğü mezarlıkta genel temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.
“Mezarlıklar temizleniyor”
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Mezarlık Birimi ekipleri, önce mezarlıkta su hatlarını yenileyerek su teminini sağlıyor. Diğer taraftan mezarlık içinde yer alan çalı çırpılar toplanırken, ağaçlar tek tek kesilerek temizleniyor. Ekipler, temizlenme imkanı olan bazı kabirleri de temizleyerek yangının izlerini ortadan kaldırmaya çalışıyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Alihan Kuriş’in de bulunduğu 49 şüpheli hakkında operasyon: 30 gözaltı

Hikmet Hacıyev: "Bizim Başka Ailemiz Yoktur, Türk Dünyası Bizim Ailemiz…

GSB Kültür ve Sanat Okulları’nda Çocuklar Hem Eğleniyor Hem Zihinlerini…

Ani’nin fethinin 962. yıl dönümü Yelken Yarışları ile Kars’ta Çıldır Gö…

KVKK’dan sadakat kart düzenlemesi: Uyum süresi uzatıldı
