Alanya'da Hüküm Giymiş ve Arama Kaydı Olan Kişilere Operasyon

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde farklı suçlardan hüküm giymiş ve aranma kaydı olan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 9 kişi serbest kalırken, 2 kişi tutuklandı. 

20 Ağustos 2021
Alanya'da Hüküm Giymiş ve Arama Kaydı Olan Kişilere Operasyon

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ilçe genelinde aranması bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Kasten yaralama, dolandırıcılık, hırsızlık, güveni kötüye kullanma gibi çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalandı. Yakalanan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemlerin ardından 9 kişi serbest kalırken, taksirle ölüme neden olma suçundan 4 yıl hapis cezası bulunan A.Ç. ve dolandırıcılık, ruhsatsız ateşli silah ve mermi bulundurma suçlarından araması bulunan ve cezaevi firarisi olan şüpheli T.K. tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.