Akseki'de asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki'nin Sarıhaliller, Bucakalan ve Belenalan mahalle yollarında bakım onarım ve asfalt çalışması yaptı. 

21 Ağustos 2021
Akseki'de asfalt çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan yollarda yol genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Akseki ilçesi Sarıhaliller, Bucakalan ve Belenalan mahalle yollarında bakım-onarım, genişletme, altyapı ve asfaltlama işlemleri tamamlandı. Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının talebi üzerine çalışmalarına başlayan Kırsal Hizmetler ekipleri üç mahallede sathi kaplama asfalt işlemlerini tamamladı. Mahalle muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine çok çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.