Tek Sarnıç Kent Parkı’nı çocuklar çok sevdi

Dev masal kahramanlarına ev sahipliği yapan Kepez’in Tek Sarnıç Kent Parkı, çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor 

30 Ağustos 2021
Tek Sarnıç Kent Parkı’nı çocuklar çok sevdi

Kepez Belediyesi’nin 2018 yılında hizmete kazandırdığı, ilçenin 6’ncı temalı kent parkı ‘Tek Sarnıç Kent Parkı’, orman içerisinde Antalyalılara doğayla baş başa bir yaşam hediye ediyor. Şehrin ortasında kalan 64 dönümlük ormanlık alandaki kent parkı, içindeki dev masal kahramanlarıyla çocukların ilgi odağı oldu. İlçenin ikinci masal parkı olan Tek Sarnıç Kent Parkı, her gün onlarca çocuğu ağırlıyor.

Masal kahramanları bu parkta

Kent Parkı’na ziyarete gelen çocukları, Jonatghan Swift’in çocuk romanı olan Gulliver’in Seyahatleri’ndeki dev kahramanın 14 metre boyundaki anıt heykeli karşılıyor. Miniklerin severek televizyon ekranlarından izlediği Pepe ve Şila, Ece ile Efe, Shrek, Yeşil Dev, Örümcek Adam, Batman, Sincap Alvin, Ayı Kardeş, Transformers, Demir Adam, Karlar Kraliçesi, Buz Devri, Pocohontas, Milyonlar ile Kung-fu Panda çizgi film karakterlerinin figürleri çocukların büyük ilgisini çekiyor.

Doğal ürünler tüketiciye ulaştırılıyor

Tek Sarnıç Kent Parkı’nda çocukların yanı sıra büyüklerinde keyifle vakit geçirebilecekleri alanlarda bulunuyor. Yeşil alan düzenlemeleri, botanik park, piknik alanları, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, basketbol sahası, meydan ve dükkanlar, büfeler, restoranlar, fitness ve dinlenme alanları da yer alıyor.  Kepez Belediyesi’nin desteğiyle kooperatif kuran kadınların ürettikleri doğal ürünler de, Tek Sarnıç Kent Parkı’nda tüketicilere ulaştırılıyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.