ASFİM'lerde temiz ve sağlıklı ortamda spor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor kursları her yaştan Antalyalıya temiz ve sağlıklı ortamda hizmet sunmaya devam ediyor. Pandemi nedeniyle hijyen kurallarının en üst düzeyde uygulandığı ASFİM kurslarına özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor. 

02 Eylul 2021
ASFİM'lerde temiz ve sağlıklı ortamda spor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz spor kursları her yaştan Antalyalıya temiz ve sağlıklı ortamda hizmet sunmaya devam ediyor. Pandemi nedeniyle hijyen kurallarının en üst düzeyde uygulandığı ASFİM kurslarına özellikle kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.  

Hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde hizmet vermeye devam eden Büyükşehir Belediyesi Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) kurslar profesyonel eğitmenler eşliğinde veriliyor. ASFİM’lerde 6 yaştan itibaren her yaş Antalyalı’ya ücretsiz spor yapma imkanı sunuluyor.
HES KODU SORGULANIYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM’lerde ikişer aylık dönemler halinde verilen kurslara katılmak isteyenler abbsporhizmetleri.com adresinden online kayıt yaptırabiliyor. Pandemi nedeniyle hijyen koşullarına büyük önem verilirken, kurs merkezlerine giriş öncesinde HES kodu sorgulaması yapılıyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere kurs merkezlerinde iki kez dezenfekte işlemi uygulanıyor.
EĞLENEREK SPOR YAPIYORLAR
ASFİM’lerde fitnes, zumba, plates, step aerobik, çocuk cimnastiği, mat plates ve reformer plates grupları yer alıyor. ASFİM’lerde temel cimnastik eğitimi alan 6-8 yaş arası çocuklar da hem eğleniyor hem de spor sayesinde sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlıyor. 
Vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam eden ASFİM'lerin ücretsiz spor hizmetinden yararlanan Antalyalılar derslerin son derece verimli ve keyifli geçtiğini belirterek, ASFİM sayesinde sporu eğlenerek yaptıklarını söyledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.