İŞ KADINI YASEMİN SİNCİ’NİN KADININ GÜCÜNÜ GÖSTEREN BAŞARISI

Afyon Kocatepe Üniversitesi Muhasebe bölümü ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat mezunu olan Yasemin Sinci 14 yıldır akaryakıt sektöründe kariyerine devam ediyor. 

02 Eylul 2021
İŞ KADINI YASEMİN SİNCİ’NİN KADININ GÜCÜNÜ GÖSTEREN BAŞARISI

Afyon Kocatepe Üniversitesi Muhasebe bölümü ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat mezunu olan Yasemin Sinci 14 yıldır akaryakıt sektöründe kariyerine devam ediyor. Ticari toptan ve perakende satışlarda görev alan Yasemin Sinci son 5 yıldır Genel Müdür olarak çalışıyor. 
 2.5 yıl önce hobi olarak madeni yağ toptan ticareti yapan bir şahıs firması kuran Yasemin hanım, 1 ay öncede Ayaz Petrol İth. İhr. Ticaret ve sanayi Ltd. Şti. yi kurarak Aytemiz Türkiye geneli distribütörlüğünü aldı.
 Başarısının sırrını işini çok sevmek ve aşkla çalışmak olarak tanımlayan Yasemin Sinci ; “Ben bu işin mutfağından geldim, çırak olmadan usta olamazsın” diyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.