Çalkaya bölgesine yeni yollar açılmaya devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesi Çalkaya bölgesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanına yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri ekipleri tarafından Altıntaş Mahallesi'nde yol açma çalışmaları yapılıyor. 

10 Eylul 2021
Çalkaya bölgesine yeni yollar açılmaya devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesi Çalkaya bölgesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanına yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri ekipleri tarafından Altıntaş Mahallesi’nde yol açma çalışmaları yapılıyor. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu İlçesi Çalkaya bölgesi kentsel dönüşüm ve gelişim alanında başlattığı yol açma çalışmalarına devam ediyor. 
YOLLAR HAZIR HALE GETİRİLİYOR 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde bugüne kadar 7 kilometrelik yol açtı.  Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Altıntaş Mahallesi’nin batısındaki 20’lik yolda yol açma çalışması gerçekleştiriliyor. Alt yapı kurumlarının çalışmasına sahayı hazır hale getirmek için ekipler yolu terasman kotu seviyesine getiriyor. Yol çalışmalarından çıkan toprak ise Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından kentin çeşitli noktalarındaki peyzaj çalışmalarında değerlendiriliyor.
KAVŞAK DÜZENLEMESİ YAPILACAK
Kardeş Kentler Caddesi üzerinde imar planına uygun yeni kavşak alanları için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’nca hazırlanan projelere uygun kavşak düzenlemeleri de yapılacak.  Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsatlandırma işlemleri yapılan bölgede Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından 30 adet parsel için yapı ruhsatı düzenlenerek 1143 adet bağımsız bölümün (konut+dükkan+ofis) yapımına da başlandı. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.