Alanya Kaymakamından 'tasarruf tedbirlerine uyun' talimatı

Alanya Kaymakamlığı'na bağlı tüm birim müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısında Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer Cumhurbaşkanlığı'nca yayımlanan tasarruf tedbirleri genelgesine uymalarını istedi. 

14 Eylul 2021
Alanya Kaymakamından 'tasarruf tedbirlerine uyun' talimatı

Antalya'nın Alanya İlçesi Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, ağustos ayı başında vuku bulan yangın ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında kurum müdürlerine sunum yapıldı. Ardından İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir tarafından Alanya'daki Covid-19 durumu, tedbirleri ve aşılama çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

"AŞILAMA KOORDİNELİ ŞEKİLDE YÜRÜTÜLSÜN"

Şube müdürlerine yapılan çalışmalar için teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer de, tüm kurum müdürlerinin Cumhurbaşkanlığı'nca yayımlanan tasarruf tedbirleri genelgesine uymasını istedi. Mevzuatın sıkı bir şekilde takip edilmesini ifade eden Ürkmezer, mesai saatleri ile kılık kıyafet kurallarına uyulmasının takibinin yapılmasını istedi. Kurumların kendi yatırım ve ödeneklerinin takip ve kontrolünün yapılmasını da isteyen Ürkmezer, aşılama çalışmalarının kurumlarda birim amirlerince koordineli şekilde yürütülmesi hususlarında hassasiyetle çalışılmalarını iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.