Kepez’de ‘hazır ekip çalışması’

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hazır ekip çalışmasıyla asfalt çalışmalarının yapılacağı cadde ve sokakları görüntü kirliliğine neden olan çöp ve otlardan temizliyor. 

15 Eylul 2021
Kepez’de ‘hazır ekip çalışması’

Pırıl pırıl bir ilçe için çalışan Kepez Belediyesi, temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol, kaldırım kenarlarında ve ağaç diplerinde uzayan yabani otların oluşturduğu görüntü kirliliğini hazır ekip çalışmasıyla ortadan kaldırıyor.  İlçedeki 68 mahallede, cadde ve sokaklarda ağaç dibi, kaldırım ve orta refüj temizlik çalışmalarını sürdüren Kepez Belediyesi, bir yandan da asfalt çalışmalarının yapılacağı yerleri de görüntü kirliliğine neden olan çöp ve otlardan temizliyor. Temiz bir Kepez için çalışan ekipler, önce cadde ve sokak kenarlarındaki yabani otları ot biçme makinesi ile kesiyor, ardından da tırmık yardımıyla mıntıka temizliği yapıyor. Ekipler, çöpleri tek tek toplarken, geri dönüşüme gidecek olanları da ayrıştırıyor.  Cadde ve sokaklar daha sonrada süpürge araçlarının yardımıyla pırıl pırı bir hale getiriliyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.