30 yıl boyunca tırnaklarını uzattı duyanlar şaşkına döndü

ABD'nin Teksas eyaletinin en büyük şehri olan Houstan'da ikamet eden Ayanna Williams isimli kadının, tırnak kesmeme alışkanlığı yüzünden ortaya çıkan görüntü sosyal medyada çok konuşuldu. Bu durumdan haz aldığını söyleyen kadının el ve ayak tırnaklarının toplam uzunluğu 4.69 metreden fazlaydı. Ancak Williams, 7 Nisan'da bu ilginçliğe son verdi. 

16 Eylul 2021
30 yıl boyunca tırnaklarını uzattı duyanlar şaşkına döndü

Ayanna Williams tırnak uzatma alışkanlığına yaklaşık 24 yaşında başladı. Tırnaklarının uzama sürecini izlemenin kendisine büyük haz verdiğini söyleyen Ayanna, bu görüntüyle daha çekici olduğunu düşünüyordu. 49 yaşında Ayanna, ayak tırnaklarını da uzatmaya başladı. Yıllardır tırnaklarını kesmeyi reddeden Ayanna'nın el ve ayak tırnaklarının toplam uzunluğu 4.69 metreden fazlaydı.

Ayanna'nın torunu Kuwait ise anneannesinin bu alışkanlığının hiç normal olmadığını söyleyerek durumdan bir hayli şikayet ediyordu. Anneannesinin sürekli olarak kendisinden bir şeyler istediğini dile getiren Kuwait, "Bazen çok talepkar oluyor, sürekli kapıları açmasına ve merdivenleri inmesine yardımcı oluyorum" dedi.

Tırnaklarının görüntüsünden memnun olduğunu söylese de Ayanna için işler kimi zaman kolay olmuyordu. Özellikle ayak tırnakları nedeniyle sürekli topuklarına basarak yürüyen kadın, yatarken ise ayaklarına yorgan dahi örtmüyordu. Kıyafetlerini giyerken zorlanıyor, hatta çorap ve kapalı ayakkabı giymiyordu. Yıl boyunca parmak arası terlik giydiğini söyleyen Ayanna, spor ayakkabı giymek istediğinde ise ön tarafını kesti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.