Konyaaltı Belediyesi, minik hayvanseverleri ağırladı

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, minik hayvanseverleri misafir ederek çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağladı. 

04 Ekim 2021
Konyaaltı Belediyesi, minik hayvanseverleri ağırladı

Konyaaltı Belediyesi, Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kreş öğrencilerini Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırlayarak, çocukların hayvanlarla vakit geçirmesini sağladı. Minik öğrenciler, uzman personeller eşliğinde rehabilitasyon merkezini gezerek, sokak hayvanları hakkında bilgi aldı. Kreş öğrencileri, yavru köpek ve kedileri severek, keyifli
zaman geçirdi. Minikler ziyaretin sonunda bir sürprizle karşılaştı. Barınakta görevli veterinerler, öğrencilere stetoskop yardımıyla yavru bir kedinin kalp atışlarını dinletti. Minik öğrenciler kedinin kalp atışlarını dinlerken mutlulukları gözlerine yansıdı.
KEDİ VE KÖPEKLERİN KORUYUCULARI SERTİFİKASI
Kreş öğrencileri, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde yanlarında getirdikleri mamaları, barınak görevlilerine teslim ederek örnek bir davranış sergiledi. Barınak görevlileri ise Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in barınağa gelen küçük ziyaretçilere verilmek üzere minikler hayvanseverlere ‘Kedi ve Köpeklerin Koruyucuları’ sertifikası ve mama kabı vererek, çocuklara güzel ve anlamlı bir hatıra
bırakmalarını sağladı. Öte yandan belediyenin veteriner hekimleri hafta boyunca okul ziyaretlerinde bulunarak öğrencilere hayvanlara nasıl davranmaları gerektiğini anlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.