Kepez’den rakip kulüplere saha desteği

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 20 farklı futbol takımına Kuzeyyaka Sentetik Futbol Tesisi ücretsiz olarak kullanımlarına tahsis etti 

07 Ekim 2021
Kepez’den rakip kulüplere saha desteği

Ana spor dalı futbol olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Kuzeyyaka Sentetik Futbol Tesisi’ni turnuvalarda rekabet ettiği 20 farklı futbol takımına ücretsiz olarak tahsis etti. Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki standart ölçülerdeki tesis, futbolcularının kimlik bilgileri ve HES kodlarını veren futbol takımlarının antrenman yeri oldu. Saat 20.00 ile 24.00 arasında sahayı kullanan çeşitli takımlar, aydınlatma dahil hiçbir kalem ödemesi yapmadan öğrencilerini yetiştiriyor. Antalyalı çocukların spor disipliniyle yetişmesi için ellerindeki imkanları sunduklarını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Futbol Koordinatörü Şakir Filiz, “Turnuvalarda tatlı bir rekabet içinde olduğumuz özel kulüpleri destekleyerek, aslında Türk sporunu desteklemiş oluyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.