CHP ANTALYA KADIN KOLLARI, SERA’DA ÇALIŞAN ÇİFTÇİ KADINLARI ZİYARET ETTİ

 

25 Ekim 2021
CHP ANTALYA KADIN KOLLARI, SERA’DA ÇALIŞAN ÇİFTÇİ KADINLARI ZİYARET ETTİ

CHP Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci ve Yönetim Kurulu; Kumluca Belediye Meclis Üyesi Rabia Demir ve CHP Kumluca Kadın Kolları Başkanı Buket Kaymak ile birlikte, Parakum ve Sarıcasu Mahallelerindeki seralarda, kadın çiftçileri ziyaret ederek, serada çalıştı.
Çalışma esnasında, çiftçilerle sohbet ederek onların sıkıntılarını da dinleyen Nilüfer Deveci; “Ne yazık ki; Merkez Bankası’ndaki 128 Milyar Dolar damat eliyle buhar edilince, Türk Lirası savunmasız kaldı.
Artık Döviz kuru arttığında; mazot, elektrik, ilaç, yem ve gübre fiyatları otomatik artıyor. Bu nedenle; Üretici ürününü maliyetinin altında satmak zorunda kalıyor. Ürünü tarladan toplama maliyeti satış fiyatının üzerine çıkınca; çiftçi ürününü tarlada bırakıyor.” dedi. Ekonomik krizin saray rejiminden kaynaklandığını vurgulayan Nilüfer Deveci; “Görüyoruz ki; Üretim yapanlar adeta cezalandırılıp, çiftçi tarlasına küstürülüyor. Saray rejiminin
düzeninde pahalılık, mutfakları yakıp kavuruyor. Kabahati çiftçide, esnafta boşuna aramayın; saraydaki aynaya bakın yeter!” diye ekledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.