Antalyaspor sahasında oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor

FRAPORT TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında sahasında oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. 

04 Kasım 2021
Antalyaspor sahasında oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor

FRAPORT TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında sahasında oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takımın başkanı Aziz Çetin, Giresunspor maçında alınan galibiyetle takımın özgüveninin arttığını ve daha güzel günlerin kendilerini beklediğini ifade etti.
Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında cumartesi günü sahasında Altay’ı konuk edecek Fraport TAV Antalyaspor, karşılaşmasının hazırlıklarını futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde sürdürüyor. Kırmızı beyazlı futbolcular antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi ve pas ile şut çalışması yaparken, taktiksel çalışmaların ardından dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi. Kırmızı beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Haji Wright, Poli ve Doğukan Nelik antrenmanda yer almadı. Akdeniz temsilcisi yarın yapacağı antrenmanla İzmir temsilcisiyle oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürecek.
‘DAHA GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR’
Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’e inandıklarını kaydeden Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, “Biz kendisiyle çalışmaktan çok mutluyuz ve inanıyoruz. Uzun bir yola çıktık, 1 2 maçla değerlendirilmez. Kendisiyle sözleşmemiz uzun, geleceğe daha umutla bakıyoruz. Giresunspor galibiyetiyle takımın özgüveni de arttı. Daha güzel günler bizi bekliyor” dedi.
‘ALTAY MAÇINDA KAZANAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ’
Hafta sonu sahalarında İzmir ekibi Altay ile karşılaşacaklarını belirten Çetin, güzel sonuç almak istediklerini ifade etti. Başkan Aziz Çetin, “Altay takımı uzun bir aradan sonra Süper Lig’e yükseldi. Lige renk kattılar ve iyi bir takım. Yönetimlerini de tebrik ederim. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle de inşallah galip geleceğiz” diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.